Stiri: Logistica

cargo-partner și Rábalux, colaborare de succes

11.11.2017

Cargo Partner, furnizor de servicii logistice integrate, reînnoiește anual parteneriatul cu Rábalux, o companie de iluminat, gestionând transporturile maritime din China în Ungaria pentru producătorul și distribuitorul de corpuri de iluminat moderne. Cooperarea eficientă se bazează pe informații fiabile și pe o coordonare precisă a livrărilor.

Cele două companii au început colaborarea în anul 2013, în prezent, Cargo Partner transportă aproximativ jumătate din volumele anuale de containere din China și coordonează toate etapele procesului de transport ale Rabalux.

„Relația noastră cu Cargo-Partner se bazează pe încredere absolută. De la începutul cooperării noastre, a fost important să primim informații corecte de la furnizorul nostru de logistică. Știm că ne putem baza pe datele de la Cargo-Partner și nu avem nevoie să creăm stocuri de siguranță în sistemele noastre pentru eșecuri de livrare potențiale. Datorită coordonării precise cu Cargo-Partner, putem asigura operațiuni de depozitare eficiente și livrare la timp către clienții noștri”, susține Ádám Zalka, Manager de Achiziții Rábalux.

Utilizând platforma pentru vizibilitate și colaborare SPOT, Cargo Partner informează continuu Rábalux despre starea tuturor transporturilor, inclusiv termenele de plecare și de sosire către și dinspre porturile relevante. Pe baza acestor informații, Rábalux pregătește o cerere în SPOT cu o săptămână înainte ca navele să ajungă în port.

„Orice expeditor poate transporta un container din punctul A în punctul B. Ceea ce caută în prezent clienții este un partener de logistică ce poate crea valoare adăugată de-a lungul lanțului de aprovizionare. Platforma de vizibilitate și colaborare SPOT creează transparență pentru toți partenerii din lanțul de aprovizionare și facilitează comunicarea, comanda și planificarea transportului. Acest lucru ne permite să stabilim prioritățile corecte și să economisim timp și costuri pentru procese cum ar fi crearea de comenzi, formalități vamale și consolidarea expedierilor”, declară Attila Becze, Director General al Cargo Partner Ungaria.