Stiri: Logistica

Cargo-Partner va deschide, anul viitor, Centrul iLogistic din Sofia

12.09.2017

Compania Cargo-Partner a anunţat construirea unui centru logistic modern lângă aeroportul din Sofia, programat să fie inaugurat la începutul anului 2018. Investiția se ridică la 30 de milioane de leva (peste 15,3 milioane de euro) şi va crea peste 20 de locuri de muncă noi.

Inaugurarea va avea loc ca parte a investițiilor strategice ale companiei în consolidarea capacităților sale de depozitare la nivel mondial.

„După începerea construirii Centrului nostru modern de iLogistică de lângă aeroportul din Vienna, noul depozit din Sofia este următorul pas important în extinderea capacităților logistice din întreaga Europă”, a spus Stefan Krauter, CEO Cargo-Partner.

Noul centru logistic va deţine 22.000 de sloturi pentru paleți pe mai mult de 16.500 metri pătraţi de spațiu de depozitare, precum și 2.000 metri pătraţi de spații de birouri. Nouă unitate va fi adăugată depozitului de 10.000 metri pătraţi, care funcționează în Sofia din anul 2015.

Centrul va fi special adaptat și pentru depozitarea mărfurilor și a pieselor de schimb supradimensionate, precum și pentru mărfurile valoroase sau sub supraveghere vamală.

„Folosim cele mai noi tehnologii logistice și echipamente de cea mai bună calitate pentru a oferi clienților noștri nu doar spațiu de stocare, ci și o soluție logistică complet integrată și adaptată cerințelor lor”, a precizat Anton Stoykov, Directorul General Cargo-Partner Bulgaria.