Stiri: Companii

Cargus a lansat două noi servicii de livrare a coletelor

15.05.2014

Compania de curierat Cargus a anunţat că a introdus noi servicii de livrare a coletelor în sediile Ship & Go. Este vorba despre Ship & Go Collect și Ship & Go AM, servicii menite să ofere clienților soluții noi și flexibile de expediere și colectare ale coletelor.

Ship & Go Collect este un produs disponibil în premieră pentru piaţa locală, prin intermediul lui fiind oferite servicii de curierat intern de plicuri și colete cu preluare de la adresa expeditorului și livrare în sediile Cargus Ship & Go.

Acest nou serviciu este e disponibil în toate cele 37 de sedii Cargus Ship & Go din ţara noastră, iar printre avantajele oferite se numără transmiterea unui SMS către destinatar în momentul în care coletul este disponibil în sediu, colectarea sâmbătă din 370 de localități de pe teritoriul României și livrare luni, deschiderea coletului la livrare, precum şi reduceri de tarife față de cele standard.

Seriviciul Ship & Go AM presupune livrarea și preluarea coletelor din sediile Cargus Ship & Go, cu livrare începând cu a doua zi dimineață, în funcție de ora la care coletul este depus și preferința clienților. Avantajul pe care îl aduce acest serviciu este reprezentat de rapiditatea livrărilor.

“Ship & Go Collect și AM au fost posibile mulțumită investițiilor masive făcute de Cargus în infrastructură și vin ca o soluție proactivă pentru cerințele clienților din România. Ambele produse integrează avantaje care ar putea să devină rapid standarde pentru industria de curierat, precum desfacerea coletului la livrare și plata prin card . Ne așteptăm ca noile produse să consolideze rolul centrelor Cargus Ship & Go în business-ul companiei și să influențeze în mod pozitiv întregul sector de curierat din România.“, a declarat Nadia Homoc, Commercial Manager Cargus.