“Cariera Feroviară în România”, prima platformă de recrutare din industria de profil

29.08.2017

Club Feroviar anunţă lansarea platformei de recrutare “Cariera Feroviară în România”, aceasta fiind prima platformă de recrutare de nişă, dedicată industriei feroviare şi serviciilor adiacente, fiind locul de întâlnire al companiilor şi al persoanelor care activează în această industrie şi care îşi doresc un nou loc de muncă.

„Recrutarea angajaţilor a devenit în 2017 o mare provocare pentru cei mai mulţi angajatori, iar problema pleacă încă de la nivelul de bază: unde îi găsim, cum ştim că se potrivesc domeniului nostru de activitate şi cum eficientizăm procesul de recrutare?” explică reprezentanţii Club Feroviar.

Marele avantaj pe care îl aduce “Cariera Feroviară în România” este reprezentat de faptul că toate slujbele sunt reale, iar procesul de recrutare este unul simplu şi transparent. În plus, publicarea de anunţuri este gratuită.

Platforma se adresează tuturor companiilor care activează în industria de profil, dar şi firmelor care au o componentă în domeniul feroviar.

În plus, încercând să rezolve câteva din aceste dificultăţi în procesul de recrutare, Club Feroviar a lansat în mai 2017 Bursa Locurilor de Muncă – “Cariera Feroviară în România”, care ajută angajatorii să găsească rapid şi precis candidaţii potriviţi pentru posturile vacanţe din companiile lor.

 

 

 

Citiți și despre: