Stiri: Retail

Proiecte castigatoare „In Stare de Bine”

Kaufland lansează un nou concept premium: Carmangeria Gourmet

29.03.2021

Carmangeria Kaufland. Retailerul a anunţat că a inaugurat Carmangeria Gourmet, un concept premium de raion de produse din carne, deschisă momentan exclusiv în locația din Barbu Văcărescu. Clienții vor beneficia de o întreagă experiență premium, ce include un sortiment extins de produse, servire asistată specială la raion, realizată de o echipă de maeștri măcelari, precum și de noi servicii disponibile ce vin să sprijine clienții să pregătească acasă mese deosebite.

Carmangeria Kaufland. Cele mai înalte strandarde de calitate

Carmangeria Gourmet răspunde celor mai exigente standarde de calitate, gust și prospețime.

Creată ca o vitrină specială, cu carne proaspătă, de calitate premium, Carmangeria Gourmet pune la dispoziția clienților următoarele facilități:

  • Consultanță direct de la specialiști maeștri măcelari în pregătirea cărnii;
  • Sortimente premium din carne, prin rotație, cu specialități noi, unele dintre ele pregătite chiar în Carmangerie, precum frigărui la grătar, coaste la grătar, berbecuț la grătar, purcel la cuptor, miel la cuptor sau fripturi de vită;
  • Servicii noi: tocare, frăgezire și feliere carne.

„Inspirată din pasiunea pentru carne și pentru cele mai fine gusturi, Carmangeria Gourmet este locul ideal pentru iubitorii de carne de calitate, pentru cei curioși să descopere gusturi noi, pentru cei care vor să gătească gustos sau pentru cei care vor să îi surprindă pe cei dragi cu un preparat special”, anunţă Kaufland România.

Citeşte şi Rezultate simulare BAC 2021. Anunţul făcut de Ministerul Educaţiei