Stiri: Constructii

Carpatcement Holding, premiată de CCIR

21.11.2014

Carpatcement Holding fost premiată de către Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) cu „Premiului Naţional” (locul I) în domeniul fabricării cimentului, varului, ipsosului şi articolelor din beton, la categoria Întreprinderi Mari – la ediţia a XXI-a din 2014 a Topului Naţional al Firmelor.

La început lunii noiembrie, CCIR, singura entitate abilitată printr-o lege organică să organizeze Topul Firmelor, i-a premiat pe cei mai performanţi oameni de afaceri din România, în cadrul Galei Topului Naţional al Firmelor.

„Suntem onorați pentru primirea acestui premiu care reprezintă recunoașterea la nivel național a eforturilor susținute ale întregii echipe de profesioniști din cadrul Carpatcement Holding. Este o performanță bazată pe tradiție, trăinicie și tenacitate demonstrate de-a lungul a 100 de ani de când la Fieni a fost pusă piatra de temelie a fabricii de ciment.”, declară Florian Aldea, Președinte – Director General al Carpatcement Holding.

Compania a fost premiată de CCIR încă de la apariția companiei pe piața românească, completând sustenabil panoplia Diplomelor cu Locul I, obținute în 2008, 2009, 2010, 2011 și 2013.

Celebrat în cadrul unei Gale la care au participat cca. 500 de invitaţi – companii, reprezentanţi ai autorităţilor, ai Corpului Diplomatic acreditat la Bucureşti – Topul Naţional al Firmelor este organizat în baza unei metodologii axată pe indicatori precum cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi a capitalului angajat.