Stiri: Retail

Carrefour Romania

Carrefour a dechis un nou magazin, în Timişoara

29.07.2016

Ieri, retailerul Carrefour a deschis cel de-al 7-lea supermarket al companiei din Timişoara, judeţul Timiş, ajungând astfel la un număr de 111 magazine în format Market. Noul magazin îşi aşteaptă clienţii cu o echipă de profesionişti pregătiţi să ofere o experienţă de cumpărături plăcută.

Modelul comercial al noului supermarket se bazează pe o gamă de circa 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour, care au preţuri cu minimum 20% mai mici ca mărcile naţionale.

În acelaşi timp, clienţii noului magazin Carrefour din Timişoara pot găsi o gamă largă de produse din categoria lactate-brânzeturi, băcănie, panificaţie şi patiserie, legume-fructe, semi-preparate, macelarie, snacking, produse internaţionale, produse dietetice, preparate de gastronomie tip fast food şi pizza, precum şi produse non-alimentare din gama sport şi papetarie.

Având peste 10.100 de magazine în 34 de ţări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial şi numărul unu în Europa.

În România, retailerul deţine 280 de magazine, dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 111 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin online şi 86 de magazine Billa.