Stiri: Retail

Carrefour a deschis un nou supermarket, în Boldeşti Scăeni

20.12.2016

Carrefour a deschis primul său supermarket din Boldeşti Scăeni, Market Boldeşti Scăeni, ajungând astfel la un număr de 118 magazine în acest format. Noul magazin își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Modelul comercial al noului magazin se axează pe o gamă de circa 5.000 de produse, în timp ce oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

În plus, clienții noului supermarket pot găsi o sortimentație bogată în categoria de produse lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Suprafața magazinului este de 528 metri pătrați, iar în urma inaugurării au fost create 22 de locuri de muncă.

Având peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În țara noastră, retailerul deține 291 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 118 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online și 86 de magazine Billa.