Stiri: Retail

Carrefour a deschis un nou supermarket, în judeţul Prahova

29.12.2016

Retailerul Carrefour a inaugurat astăzi primul supermarket din Băicoi, judeţul Prahova, Market Băicoi, ajungând la un număr de 119 magazine în acest format. Noua unitate își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută!

Modelul comercial al noului magazin se axează pe o gamă de circa 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour, produse cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

În plus, clienții noului supermarket pot găsi o sortimentaţie bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, produse de pescărie, produse aperitiv, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Magazinul din Băicoi are o suprafaţă de 854 metri pătraţi şi a creat 29 de locuri de muncă.

Având peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În ţara noastră, retailerul are 292 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 119 supermarketuri ‘Market’, 44 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online: carrefour-online.ro şi 86 de magazine Billa.