Stiri: Retail

Carrefour a inaugurat un nou supermarket în Arad

24.11.2017

Carrefour a deschis ieri al şaselea supermarket în Arad, Market Arad Adora, ajungând prin urmare la un număr de 223 de supermarketuri la nivel național. Modelul comercial al unităţii se bazează pe o gamă de 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour care sunt cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Clienții pot găsi o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, pește proaspăt, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Noul supermarket își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

Având peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, retailerul numără 308 magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 223 supermarketuri (207 magazine ‘Market’ si 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ şi un magazin de comerț online.