Stiri: Retail

Carrefour a lansat „Flavours of Romania”

27.03.2018

Carrefour a lansat „Flavours of Romania”, o nouă serie de documentare care oferă o imagine extraordinară despre cultura și tradițiile românești. Jurnalistul britanic Charlie Ottley a străbătut fiecare regiune din România pe motocicletă, pentru a surprinde peisajele uimitoare, tradițiile, oamenii și modul lor de viață diferit de la o regiune la alta.

Avanpremiera a avut loc la Grand Cinema din Băneasa Shopping City, în prezența a peste 200 de invitați.

Charlie Ottley, cunoscut producător și regizor, a filmat alături de echipa sa sute de ore în zonele istorice ale României, punând accent pe specificul fiecăreia, pe tradiții, gastronomie, oameni și istorie.

Seria de documentare Flavours of Romania inspiră pe măsură ce Charlie se aventurează pe motocicletă în căutarea de lucruri noi și a frumuseților din România. El se întâlnește cu povestitori locali din fiecare regiune, muzicieni, istorici sau celebrități, care îl ghidează în descoperirea României.

„Cred că România este una dintre cele mai frumoase țări din lume și mă bucur că pot să arăt acest lucru atât întregii lumi, cât și românilor, prin acest documentar. Flavours of România își propune să promoveze diversitatea acestei țări, locuri și oameni autentici, care să schimbe ideile preconcepute despre România”, a declarat Charlie Ottley, jurnalistul britanic care a făcut România celebră în toată lumea.