Stiri: Retail

Carrefour a mai deschis un supermarket în Vaslui

07.09.2017

Carrefour a deschis azi al 2-lea supermarket din Vaslui, ajungând la un număr de 210 magazine în acest format, la nivel naţional. Noul magazin își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută!

Modelul comercial al unităţii se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour care au un preţ cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Clienţii pot găsi, de asemenea, o sortimentaţie bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, peşte proaspăt, legume-fructe, semi-preparate, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Având peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

În România, retailerul deţine 300 de magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 210 supermarketuri (196 magazine ‘Market’ si 14 magazine ‘Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online și 6 magazine Billa.