Stiri: Retail

Carrefour a mai redeschis două magazine Billa

14.09.2017

Grupul Carrefour a redeschis astăzi două magazine Billa remodelate: Market Bucureşti Promenada şi Market Voluntari. Conform companiei, unitatea din centrul comercial Promenada şi-a întâmpinat clienții cu sute de produse mai ieftine, peste 4000 de produse noi și o gamă bogată de specialități internaționale aromate și delicioase. De asemenea, magazinul din Voluntari cuprinde peste 4100 de produse noi.

Cele două unităţi propun clienţilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun și sandvișuri – insulă smoothie cu servire liberă şi cu o gamă mai mare de fructe exotice, bar pentru salate cu autoservire, snacking, băcănie, mezeluri şi brânzeturi internaţionale, sortiment mai bogat în panificaţie şi patiserie, băuturi, cosmetice, detergenți şi produse pentru întreţinerea casei, electronice şi electrocasnice mici.

Mai mult decât atât, cele două unităţi vor oferi clienților o gamă bogată de specialități internaționale aromate și delicioase precum: Carrefour Bio, Terre d’Italia și Reflets de France.

Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România, a afirmat că magazinele şi-au propus să îmbine tot ce este mai bun din Billa şi din Market şi să vină în întâmpinarea clienţilor cu sute de preţuri mai mici.

“Astfel, începând de azi, clienţii noştri se vor putea bucura de aceleaşi avantaje ale cardului de fidelitate, putând înlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicitându-l în magazin la punctele special amenajat.”, a declarat Andreea Mihai.

Având peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.