Stiri: Retail

Carrefour continuă campania de susţinere a răniţilor din clubul Colectiv

09.12.2015

Retailerul Carrefour a anunţat că va continua campania de susţinere pentru victimele incendiului din clubul „Colectiv”, din București. Astfel, după donațiile în alimente, în bani și o mobilizare în rândul angajaților pentru donații de sânge, compania redirecționează suma destinată organizării petrecerii de Craciun din acest an către persoanele afectate de incendiul din data de 30 octombrie.

„Încă din primele momente după tragicul accident și în contextul unei mobilizări de criza în spitalele de urgență din București, în noaptea zilei de 30 uctombrie, Carrefour România a contribuit cu donații în alimente pentru personalul medical, voluntari și familiile victimelor în Spitalele de Urgență Floreasca și Universitar”, au afirmat reprezentanţii retailerului.

În plus, prin intermediul unui teledon, Carrefour a transferat 25.000 de euro către această cauză, cu scopul de a acoperi o parte din fondurile necesare îngrijirii răniților. De asemenea, toate veniturile realizate în urma comercializării DVD-ului André Rieu – Live în București, exclusiv în hipermarketurile Carrefour, vor fi donate victimelor din Clubul Colectiv.

Din dorința de a continua campania, compania va redirecționa şi suma destinată petrecerii de Crăciun din acest an, petrecere organizată anual pentru un grup de aproximativ 700 de persoane. Inițiativa a venit din partea angajaților companiei către top managementul Carrefour, iar suportul tuturor a fost unul prompt și asumat. În urma unui sondaj intern, peste 80% dintre angajații retailerului au raspuns afirmativ intrebării privind donarea banilor către răniții din Clubul Colectiv în locul organizării petrecerii.

Carrefour România îți menține, astfel, sprijinul pentru victimele incendiului din Clubul „Colectiv”, sporind conștientizarea acestui incident în rândul societății civile.