Stiri: Retail

Carrefour deschide un nou supermarket în Brașov

21.05.2015

Carrefour deschide astăzi, 21 mai, un nou supermarket în Brașov, ajungând astfel să deţină 95 de magazine în acest format. Noul supermarket, Market Făget, își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută!

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 4.500 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale.

Magazinul va avea o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi deţine o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute, printre care se numără rapiditatea la case şi prospețimea și calitatea.

Astfel, toate produsele alimentare sunt atent verificate printr-un sistem de control sanitar-veterinar și calitativ, astfel încât clienții Carrefour să găsească zilnic produse de calitate și foarte proaspete. În acest sens, magazinul schimbă sau rambursează în 7 zile suma platită pentru un produs dacă acesta nu satisface deplin așteptarea clientului, din punct de vedere calitativ. „Satisfacție sau rambursare!”.

Noul supermarket funcționează cu o echipă de profesioniști, bine formați, care vor răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților, zilnic.