Stiri: Retail

Carrefour deschide un nou supermarket

16.11.2017

Retailerul Carrefour a anunţat că a deschis astăzi, 16 noiembrie, primul supermarket al reţelei în Valea Călugărească, județul Prahova, ajungând astfel la 222 de supermarketuri la nivel național. Modelul comercial al noului magazin se axează pe o gamă de 7.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine decât mărcile naționale.

Clienții pot găsi o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apă, sucuri, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, pește proaspăt, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei.

Noul supermarket își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută.

În România, Carrefour numără 307 magazine dintre care 32 hipermarketuri ‘Carrefour’, 222 supermarketuri (206 magazine ‘Market’ și 16 magazine’Express Orange’), 42 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’, un magazin de comerț online.