Stiri: Retail

Carrefour lansează campania Star Wars

19.11.2015

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 10 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Carrefour a anunţat lansarea campaniei Star Wars. Astfel, în perioada 19 noiembrie 2015– 3 ianuarie 2016, clienții companiei se vor bucura de personajele lor Star Wars preferate și au ocazia să colecționeze cele 72 de cartonașe Cosmic Shells pentru a-și completa albumul Star Wars.

Cartonașele Cosmic Shells se acordă în magazinele Carrefour din toată țara.

În plus, în hipermarketuri și supermarketuri Carrefour, clienții pot căuta la raft miile de produse cu Cosmic Shells suplimentare și își pot întregi colecția.

Fiecare Hipermarket Carrefour va răsplati primul client care își va completa albumul Star Wars cu toate cele 72 cartonașe Cosmic Shells cu un cupon de 100 de lei.

„De azi magazinele noastre sunt pline de nave, jedi și droizi. Împreună reușim să oferim clienților noștri experiența Star Wars, mai ales prin posibilitatea de a colecționa cartonașele Cosmic Shells, de a avea un album Star Wars pe care poate îl vor pastra ani de acum încolo, sau poate îl vor dărui cuiva drag. Star Wars este un film iconic, care a reușit să dărâme bariera între generații, să aducă împreună bunici și nepoți care pot schimba impresii despre cine va câștiga – partea luminoasă, sau cea întunecată. Atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici avem în magazine zeci de produse cu licență Star Wars. Forța sa fie cu noi!”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing, Carrefour România.

În aceasta perioadă, Universul Star Wars și Carrefour vor fi unul și același, iar clienții vor avea parte de activări speciale și multe alte surprize, cum ar fii, animații în temă, care îi vor purta într-o călătorie interstelară.

În plus, în galeriile comerciale ale Hipermarketurilor vor exista personaje și recuzită Star Wars unde fanii filmelor SF sunt invitați să se fotografieze cu ele.