Stiri: Retail

Carrefour lansează noua colecţie TEX

26.09.2017

Carrefour a anunţat lansarea noii colecţii TEX. Astfel, marca distribuită exclusiv în hipermarketurile retailerului aduce în prim plan sute de piese vestimentare și accesorii de purtat zi de zi, în trend, care nu pot lipsi din garderoba nimănui odată cu venirea noului sezon.

„Cum deja ne-a obișnuit, TEX înseamnă ținute comode, plăcute, rezistente, în care de abia aștepți să te aventurezi în viața de zi cu zi. Fie că ai parte de o zi ploioasă sau de una însorită, noua garderobă de toamnă de la TEX te va face să strălucești, la prețuri care te vor face să zâmbești”, a anunţat Carrefour.

Noua colecţie se regăseşte în toate hipermarketurile Carrefour din țară, exceptând hipermarketurile Carrefour Unirii, Vitantis, Buzău şi Oradea Lotus.

În această toamnă se poartă din nou maroul, culoare care se reinventează sub numele de „toffee”, albastrul cu negru – o combinație sofisticată, materialele tip lurex care aduc din strălucirea lor purtătoarei, imprimeurile fine cu „praf de stele” pe jeanși, pe bluze sau în material, broderiile discrete și tricoturile.

Pe lângă piese de îmbrăcăminte, în nouă colecţie TEX se găsesc şi o mulţime de accesorii precum genţi şi încălţăminte la modă, lenjerie intimă şi haine pentru copii.

„Ținem cont întotdeauna de nevoile clienților noștri, de aceea, plecând de la acestea, propunem noua colecție de toamnă TEX, inspirată din tendințele pe care le regăsim pe podiumurile celor mai importante centre de fashion din lume, creată de designerii noştri din Franţa, oferind haine la modă, comode și de calitate, la prețuri accesibile oricui”, a declarat Roxana Cernica, Director de Moda Carrefour România.