Stiri: Retail

Carrefour lansează o campanie promoţională

25.04.2016

Carrefour România a lansat campania BLACK PROMO, pregătind pentru clienții săi reduceri de până la 50% pentru produsele electronice, electrocasnice, IT și telecom. Astfel, până pe 5 mai, aceștia pot cumpăra perii rotative începând de la 129 lei, aspiratoare de la 119 lei, electronice, electrocasnice sau produse IT, precum smartphone-uri de la 299 lei.

”Preocuparea noastră continuă este de a le oferi clienților noștri o experiență specială la cumparături și de a găsi la noi produsele preferate la cele mai avantajoase prețuri. Astfel, ofertele pe care le-am pregătit pentru ei în cadrul campaniei Black Promo vizează o gamă largă de produse electronice, electrocasnice, IT și telecom, cu reduceri incredibile. În hipermarketurile Carrefour, clienții găsesc totul sub același acoperiș”, a declarat Andreea Mihai – Director Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour Romania

Având peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul 1 în Europa. Zilnic, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În ţara noastră, grupul Carrefour deţine 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri ‘Carrefour’, 107 supermarketuri ‘Market’, 43 magazine de proximitate ‘Express’, 10 magazine de proximitate ‘Contact’ și un magazin de comerț online.