Stiri: Retail

Carrefour lansează un nou program de fidelitate

03.10.2017

Retailerul Carrefour a lansat, începând cu data de 2 octombrie, în rețeaua de magazine  Market din 22 de oraşe un nou program de fidelitate, Card Plus. Mai exact, este vorba de cea mai nouă modalitate pentru clienţi de a beneficia de sute de promoții suplimentare și reduceri semnificative la produsele alimentare și nealimentare, de cadouri cu ocazia zilei de naştere și de ziua numelui.

În plus, cu ocazia lansării, la prima cumpărătură de minim 50 lei pe care clienții o efectuează cu cardul, aceștia vor primi automat un cupon de reducere de 5 lei pe care îl pot folosi oricând, la alegere, până la finalul lunii curent.

Clienţii Carrefour  pot solicita Card Plus direct de la punctele special amenajate în magazinele Market. După completarea unui formular de înscriere electronic clienții intră în posesia cardului care este disponibil direct și gratuit.

Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături. Odată cu Card Plus, clienții vor primi și 3 minicarduri detașabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca întreaga familie să se bucure de aceleași avantaje.

În plus, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promoții pe care le pot găsi în catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, în secțiunea dedicată cataloagelor.

Care sunt beneficiile Card Plus?

  • Reduceri substanțiale, zilnic, la sute de produse;
  • 10% reducere de ziua de naștere, Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;
  • Bonuri de cumpărături ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumpărăturile viitoare;
  • În funcție de campania Market, reduceri de până la 25% la toate produsele dintr-o anumită gamă, direct pe bonul de casă;
  • Înscriere rapidă în programul Card Plus, direct la locurile special amenajate în magazin.