Carrefour participă la Forumul Tradițiilor Creative

08.09.2017

Compania Carrefour România a anunţat că participă la prima ediție a Forumului Tradițiilor Creative, care are loc în perioada 6-10 septembrie, la Muzeul Național al Țăranului Român. Evenimentul își propune să aducă în același loc meșteșugari, meșteri populari, mici întreprinzători și entități care au o abordare creativă a moștenirilor culturale și care, împreună, pot valorifica și revitaliza meseriile tradiționale românești.

În cadrul acestui târg, Carrefour va participa cu proiectul Cooperativa Agricolă Carrefour Vărăști, prin care își propune să exemplifice modul în care produsele autentice românești, fie ele legume, pot ajunge mai repede și mai ușor din pământ pe rafturile marilor magazine și, ulterior, în coșul clientului dornic de gusturile legumelor de odinioară.

Astăzi, participanții la eveniment se vor putea bucura de degustări cu produse proaspete de la Cooperativa Agricola Carrefour Vărăști și vor putea lua parte la o intervenție a unui reprezentant Carrefour în cadrul Mesei Rotunde care va dezbate oportunități de finanțare și piețe de desfacere, începând cu ora 18:00, la Muzeul Național al Țăranului Român.

“Ne bucurăm să luam parte la acest eveniment care promovează tradițiilor ca sursă de inspirație care vine din trecut, dar și ca resursă culturală și economică orientată spre viitor. Astfel, Forumul Tradițiilor Creative este un eveniment care ne permite să ducem mai departe tradiția de zeci de ani a familiilor din zona Vărăști – aceea de a cultiva, îngriji și recolta cu pricepere și dăruire legume cu gust autentic românesc”, spune Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dimanica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Forumul Tradițiilor Creative reprezintă un spaţiu deschis, o platformă pentru înţelegerea şi transferul de cunoştinţe în domeniul tradiţiilor creative, care valorifică specificul local sau revitalizează meserii tradiţionale.

 

 

 

Citiți și despre: