Carrefour: „Provocarea Furnizorilor” şi-a desemnat câştigătorii

03.10.2017

A treia ediție din ţara noastră a competiției „Provocarea Furnizorilor”, organizată de Carrefour la nivelul tuturor celor 10 țări în care își desfășoară activitatea, s-a încheiat cu premierea celor 3 câștigători: locul I – Toneli Holding, locul II – Nutricia Early Life Nutrition și locul III – Apilife Ro.

Scopul concursului este de a încuraja și de a răsplăti inovația din sectorul alimentar, astfel încât să ofere clienților produse de calitate superioară și posibilitatea alegerii produselor care susțin un stil de viață sănătos.

Câștigătorul locului întâi va avea ocazia să reprezinte ţara noastră la sediul Grupului Carrefour din Paris, unde va interacționa cu premianții din celelalte țări.

În cadrul concursului au fost înscrise 27 de produse de către 22 de furnizori, iar juriul a fost format din 3 membri Carrefour și 4 figuri publice care susțin inovația și sunt pionieri ai segmentului în care activează: Mirela Retegan – fondator Gașca Zurli, Cristina Băzăvan – jurnalist și blogger, Cristian Birta – digital specialist și blogger, și Lăcrămioara Botezatu – CSR Media.

Aceștia au notat fiecare proiect cu note de la 1 la 5, iar câștigătorii sunt:

Locul I: Toneli Holding – Oul Free Range: este un superaliment, pentru producția căruia Toneli a investit în retehnologizarea a două hale de creștere a găinilor pentru ca păsările să trăiască într-un mediu controlat, în care, deși trăiesc liber, sunt supravegheate din punct de vedere alimentar.

Locul II: Nutricia Early Life Nutrition – Milupa: produsul premiat este o soluție practică de a integra în dieta bebelușilor o formulă de lapte fermentată, care are rol de prevenție în tulburările digestive.

Locul III: Apilife Ro – Apipraline: produsul este îmbinarea ideală a produselor apicole cu gustul fructului de cacao și a fost dezvoltat la Sibiu, de către echipa dr. Inginer Cornelia Dostetan Abalaru.

„Prin competiția „Provocarea Furnizorilor” dorim să stimulăm partenerii noștri și preocuparea acestora pentru îmbunătățirea gamelor și liniilor de producție, astfel încât să oferim împreună clienților produse calitative, inovative, pentru un stil de viață mai sănătos. Marele câștigător de anul acesta, Toneli Holding, a investit în modificarea a două hale de creștere a găinilor în aer liber. Acest tip de hală este unul inovator, iar ouăle produse aici au cantități mărite de Omega 3 și Seleniu. Ne bucurăm să putem aduce în prim plan, pentru al 3-lea an consecutiv, reușitele inovative ale partenerilor noștri în domeniul alimentației”, a declarat Tom Vermeiren, Director de Achiziții Carrefour România.

Competiţia a fost o experiență atât pentru organizatori și participanți, cât și pentru juriul care a ales cele mai inovatoare 3 proiecte din competiție.

„A fost o bucurie și o mare onoare pentru mine să fiu în juriul unei competiții atât de importante. Mi se pare extraordinar că furnizorii Carrefour sunt atât de preocupați să crească zi de zi calitatea produselor care ajung pe mesele românilor. A fost greu să aleg din atâtea proiecte extraordinare, îi felicit pe toți cei care au participat pentru idei și pentru implicarea în comunitate. Felicitări Carrefour România pentru atenția cu care se apleacă asupra consumatorilor”, a declarat Mirela Retegan în legătură cu jurizarea competiției „Provocarea Furnizorilor”.

 

 

Citiți și despre:

  • Înghețata Cremola ajunge și în supermarketurile CarrefourÎnghețata Cremola ajunge și în supermarketurile Carrefour Cremola înghețată. Cream Land, compania românească producătoare de deserturi congelate, a anunțat că înghețata Cremola va fi disponibilă de la finalul acestei săptămâni și în rețeaua de hypermarketuri […]
  • Plăţile mobile, introduse de Carrefour RomâniaPlăţile mobile, introduse de Carrefour România Clienții Carrefour România vor putea plăti cumpărăturile la casele de marcat direct de pe smartphone, prin aplicația mobilPay Wallet, portofelul digital dezvoltat de NETOPIA mobilPay. Serviciul, introdus deja […]
  • Hipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center se închideHipermarketul Carrefour din Vitantis Shopping Center se închide Începând cu 15 ianuarie, hipermarketul Carrefour situat în Vitantis Shopping Center se va închide. Astfel, după o analiză atentă și fundamentată, compania, împreună cu partenerul său Revetas Capital, a ajuns […]
  • Carrefour participă la Forumul Tradițiilor CreativeCarrefour participă la Forumul Tradițiilor Creative Compania Carrefour România a anunţat că participă la prima ediție a Forumului Tradițiilor Creative, care are loc în perioada 6-10 septembrie, la Muzeul Național al Țăranului Român. Evenimentul își propune să […]
  • Carrefour deschide un nou supermarket în BrașovCarrefour deschide un nou supermarket în Brașov Carrefour deschide astăzi, 21 mai, un nou supermarket în Brașov, ajungând astfel să deţină 95 de magazine în acest format. Noul supermarket, Market Făget, își așteaptă clienții cu o echipă de profesioniști […]