Stiri: Retail

Carrefour reduce în avans TVA-ul la produsele nealimentare

23.12.2015

Carrefour România a anunţat că va reduce TVA-ul în avans, începând cu data de 27 decembrie. Retailerul urmează astfel tradiţia susţinerii Taxei pe Valoarea Adăugată, acordând clienţilor şi în acest an scăderi de preţuri aferente produselor nealimentare.

Prin urmare, începând cu data de 27 decembrie, clienții Carrefour vor beneficia direct la casele de marcat de reducerea de la 24% la 20% a TVA-ului la produsele nealimentare. În plus, ca în fiecare sfârșit de an, clienții vor putea descoperi în magazine mai multe promoții la o varietate de produse, printre care laptopuri și tablete, bagaje, produse cosmetice, ținute de revelion, etc.

„Carrefour a fost primul lanț de magazine care a înghețat prețurile la alimente în luna mai pentru a oferi un reper clar românilor în ceea ce privește prețul cu TVA de 24% și cel cu TVA de 9%. Acum, susținem în avans reducerea TVA-ului la zeci de mii de produse nealimentare. Facem acest lucru deoarece credem cu tărie în faptul ca reducerea TVA-ului de la 24% la 20% începând de la 1 Ianuarie va aduce beneficii semnificative atât pentru clienții, cât și pentru retaileri și furnizori”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing & PR Carrefour România.