Carrefour Romania

Carrefour România asigură alimente pentru pacienții cu coronavirus

25.03.2020

Carrefour România asigură alimente pentru spitalele din țară, aflate în prima linie în lupta cu coronavirusul. Anunțul a fost făcut de Ministerul Sănătății. Spitalele vor primi alimentele necesare unei alimentații adecvate, conform solicitărilor primite de la unitățiile sanitare.

Carrefour România. Solidaritate și implicare

”România traversează în acest moment o situație care a adus laolaltă, într-un efort de solidaritate și implicare, actori din spațiul public și mediul de afaceri, ce își unesc forțele să sprijine autoritățile și cadrele medicale pentru a face față valului reprezentat de Coronavirus”, anunță Ministerul Sănătății.

Carrefour a răspuns necesității de hrană și asigură spitalelor din țară, care tratează pacienții infectați cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul următoarei luni, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți.

În acest moment, următoarele spitale se află pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sănătății:

  • Spitalul clinic de boli infecțioase Constanța
  • Spitalul clinic de boli infecțioase și pneumoftizologice Victor Babeș Craiova
  • Spitalul clinic de boli infecțioase Victor Babeș Timișoara

Carrefour România. Ce spune ministrul Sănătății

„Personalul nostru medical este demn de toată lauda și demonstrează, o dată în plus, dedicare și înalt profesionalism, în aceste zile în care jurământul lui Hipocrate este atât de greu încercat. Mulțumim pe această cale companiilor private care arată solidaritate față de situația actuală”, a declarat Victor Costache, Ministrul Sănătății.

Anunțul făcut de CEO-ul Carrefour România

„Cei care se află astăzi în linia întâi în lupta împotriva Covid-19 – cadre medicale, asistenți, personal de suport – au, la rândul lor, nevoie de grijă și ajutor. Vrem să le acordăm sprijin pentru a face față zi de zi situațiilor solicitante. Iar pacienților, toate încurajările, împreună cu susținerea pe care vrem să le-o oferim printr-o alimentație corespunzătoare”, a declarat Jean Richard De Latour, CEO Carrefour România.

Citește și Magazine PROFI program. Supermarket-urile au un nou orar de lucru

 

 

Citiți și despre: