Carrefour România deschide hipermarket-ul din centrul comercial ParkLake

01.09.2016

Carrefour România deschide astăzi cel mai nou şi inovator hipermarket al retailerului. Noul magazin se află în centrul comercial ParkLake, lângă Parcul IOR. Acesta este cel de-al 11-lea hipermarket Carrefour din Capitală şi al 30-lea din ţară. Magazinul își va întâmpina clienții într-o ambianță modernă, cu o gamă largă de produse. În plus, clienții pot câștiga prin tragere la sorți, în perioada 1-14 septembrie, un Renault Clio, zeci de telefoane, tablete, încărcătoare ecologice, biciclete şi multe alte premii, din oră în oră, la casele de marcat.

Supermarketul dispune de 2.500 de locuri de parcare, în subteran, cu primele 2 ore gratuite.

„Suntem extrem de bucuroși să le aducem clienților noștri produsele lor preferate într-un concept cu totul inovator. Odată cu deschiderea acestui magazin, Carrefour România propune un nou conceptul de hipermarket și oferă o nouă dimensiune cumpărăturilor, într-un spațiu unic. Designul magazinului este deosebit, cu accent pe confortul la cumpărături şi integrat în conceptul centrului comercial, axat pe elemente din natură. Noul concept de expunere va oferi clienţilor o mai bună vizibilitate asupra produselor. De asemenea, Carrefour este o companie care face eforturi să protejeze mediul în care activează, iar noul nostru magazin vine dotat cu vitrine frigorifice și becuri cu consum redus de energie aliniat la trendurile mondiale de reducere a consumului energetic, posibilitatea reciclării selective, pentru a fi în ton cu tendințele mondiale de reducere a consumului energetic. În plus, anual ne implicăm în acțiuni de protejare a mediului prin acțiuni de plantare a copacilor, aducându-ne contribuția și în Sectorul 3. Am plantat deja o serie de 50 de copaci în această zonă a oraşului, urmând ca în viitor să mai plantăm încă 100, pentru a-i păstra renumele de – cel mai verde sector al orașului”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamică Comercială&Pricing Carrefour România.

Carrefour ParkLake va cuprinde toate departamentele și specialitățile de produse caracteristice magazinelor acestui format, oferind o atenţie sporită designului, ambianţei, calităţii şi prospeţimei fructelor şi legumelor, a produselor pregătite în laboratoarele proprii, confortului şi diversităţii la cumpărături.

 

 

Citiți și despre: