Stiri: Retail

Carrefour se alătură centrului comercial ParkLake

19.09.2014

Carrefour se alătură centrului comercial ParkLake prin achiziția unui spațiu de 12.000 metri pătraţi pentru cel mai nou hipermarket „verde” al retailerului. Astfel, ParkLake, centrul comercial dezvoltat de Sonae Sierra și Caelum Development în Sectorul 3 al Bucureștiului, a semnat cu Carrefour un contract privind vânzarea și operarea zonei de hipermarket, lanțul de magazine devenind partener co-proprietar al proiectului.

“Având în vedere că ParkLake se va deschide în 2016, Carrefour își demonstrează angajamentul și încrederea în succesul proiectului pentru care lucrările de construcție au demarat în luna ianuarie a acestui an”, au afirmat reprezentanţii ParkLake.

În prezent, închirierea spațiilor din cadrul centrului comercial avansează în ritm rapid, acestea înregistrând un grad de ocupare de aproximativ 65%.

„Contractul semnat cu Carrefour subliniază calitatea ofertei centrului comercial ParkLake. Ne bucură foarte tare că un operator profesionist și recunoscut la nivel internațional va deține și va opera  spațiul cheie cum este hipermarketul și va deveni un partener al proiectului. Ne-am bucurat de succes în realizarea portofoliului de chiriași din centrul comercial ParkLake și în curând vom anunța și alte realizări în această direcție, toate o dovadă în plus a faptului că acest proiect de dezvoltare este unul de referință pentru piața românească de retail”, a declarat Fernando Guedes de Oliveira, CEO, Sonae Sierra.

Centrul comercial ParkLake reprezintă o investiție de 180 milioane de euro și se va deschide în anul 2016. Centrul va oferi magazinede retail de înaltă calitate pe o suprafata de 70.000 metri pătraţi.

„Acest contract este parte a unei serii de negocieri cu mai mulți chiriași cheie, prin care urmărim crearea unui portofoliu unic de magazine. Participarea Carrefour la acest proiect ne bucură și reprezintă, totodată, o garanție a calității înalte a operatorului de hipermarket. Lucrările de construcție avansează, am finalizat etapa săpăturilor și vom începe acum lucrările de structură. Suntem în grafic pentru deschiderea programată în anul 2016”, a spus David Sharkey, CEO, Caelum Development.