Stiri: Agricultura

Carrefour sprijină producătorii români de legume şi fructe

07.08.2014

Producătorii români de legume-fructe sunt invitați să devină furnizori Carrefour România. Astfel, în perioada 7-13 august, aceştia sunt așteptați în oricare hipermarket Carrefour din țară pentru a deveni parteneri și furnizori ai lanțului de magazine.

Totodată, cei care nu pot ajunge în magazinele Carrefour în perioada 7-13 august, se pot înscrie și online, prin completarea unui formular disponibil pe site-ul retailerului.

“Dorim să colaborăm cu cât mai mulți producători români, oricât de mari sau mici mici ar fi. Extinderea ofertei de produse românești și sprijinirea furnizorilor autohtoni sunt parte din angajamentul nostru pe termen lung. Prin acest program, dorim să încurajăm dezvoltarea pieței românești, să susținem economia locală și să le oferim clienților noștri acces la o ofertă cât mai diversificată de produse, la un preț accesibil și, implicit, mai multe locuri de muncă”, a declarat Andreea Mihai, Director Marketing al Carrefour România.

Carrefour România colaborează cu peste 1.500 de furnizori români și dezvoltă programe care contribuie la consolidarea afacerilor autohtone și la generarea de noi locuri de muncă.