Stiri: Companii

Casa de Insolvență Transilvania își schimbă numele și identitatea vizuală

17.04.2014

Casa de Insolvență Transilvania, liderul pieței de insolvență din România, a anunţat că își schimbă numele și identitatea vizuală, devenind astfel CITR, parte a CITR Group. Grupul este creat în acelaşi timp cu rebrandingul CITR și lansarea CIT Restructuring, fiind primul grup de firme de pe piaţa locală care se concentrează pe oferirea de soluții pentru companiile aflate în dificultate economică și financiară.

Alături de CITR și de CIT Restructuring, din grup va mai face parte și CIT Resources, un vehicul specializat în oportunităţi de investiţii.

”Piața insolvenței din România s-a maturizat, iar eforturile noastre din ultimii ani de a educa mediul de afaceri în acest sens încep să se concretizeze, pentru că managerii încep să vădămai devreme semnele dificultăților economice ale propriilor companii și aleg, acolo unde este posibil, restructurarea în afara insolvenței. Noi, la rândul nostru, nu mai suntem doar o societate de practicieni în insolvență. Suntem o echipă de peste 100 de specialiști cu experiență și expertiză vastă în soluționarea impasurilor companiilor. Experiența acumulată în proiectele administrate de Casa de Insolvență Transilvania ne-a ajutat să identificăm trei zone în care putem extindeajutorul pe care îl oferim societăților pentru a reveni însănătoșite în circuitul economic.CITR va continua să asiste companiile aflate în procedura insolvenței, în timp ce CIT Restructuring le va ajuta pe acelea care pot să își depășească dificultățile în afara procedurii”, a declarat Andrei Cionca, CEO al CITR Group.