Stiri: Retail

Casa Lidl Sibiu

Casa Lidl Sibiu se deschide pe 15 iunie

14.06.2019

Casa Lidl Sibiu. Retailerul celebrează tradițiile românești în cel mai nou spațiu cultural și gastronomic din Sibiu: Casa Lidl. Compania a anunțat că pe 15 iunie deschide porțile Casei Lidl. Este vorba de un proiect prin care retailerul celebrează tradițiile românești și surprizele din inima Sibiului prin expoziții interactive și evenimente culturale.

Casa Lidl Sibiu se regăsește pe strada Piața Mică, Nr. 10.

Casa Lidl Sibiu. Programul Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019

Casa Lidl reprezintă o inițiativă ce se înscrie în parteneriatul dintre Lidl și programul Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană 2019.

”Casa Lidl este locul de fuziune al trecutului cu viitorul, unde bucătăria tradițional românească se reinventează sub accente inovatoare. Astfel, din 15 iunie, românii pot descoperi și experimenta tradiții și meșteșuguri locale, prin expozițiile, workshop-urile, degustările și evenimentele din Casa Lidl. Aici, oaspeții vor fi întâmpinați de Boier Gourmescu, care îi va introduce în povestea Casei și îi va conduce într-un tur care îmbină tradiționalul cu modernul”, au anunțat reprezentanții retailerului.

Casa Lidl Sibiu. Zona de expoziție

Turul interactiv începe în zona de expoziție. Acolo, românii vor descoperi povestea brand-ului Cămara Noastră, lansat de Lidl în 2015.

Printre produsele expuse care se vor afla în Casa Lidl se numără cele de la Muzeul Cămărilor Românești, proiectul prin care retailerul a căutat prima rețetă a unui client, pe care să o transforme într-un produs Lidl.

De asemenea, în cadrul Casei Lidl din Sibiu, românii vor afla secretele unor rețete mai puțin cunoscute, specifice diferitelor zone ale României, descoperite de Lidl anul trecut. Preparatul care a ajuns pe mesele tuturor românilor a fost Rătavița Adrianei, o plăcintă cu nuci și miere.

Casa Lidl Sibiu. Zona de experiențe

După aceea, Boier Gourmescu îi va duce pe invitați în zona de experiențe, unde de-a lungul verii vor avea loc diferite expoziții denumite Nedescoperiții.

Experiența Casei Lidl include și galeria Cămara Noastră, zona de degustare a produselor tradițional românești, pregătite după rețete autohtone de către furnizori locali și disponibile în magazinele Lidl. Totodată, aici vor avea loc și diferite evenimente, precum Rendez vous-ul Câmpenesc din perioada 21 – 23 iunie, unde Lidl îi invită pe români la un ospăț tradițional.

Casa Lidl Sibiu. Înscrieri

Înscrierile pentru participarea la evenimente și pentru tururi se desfășoară pe surprize.lidl.ro.

Zona expozițională din Casa Lidl poate fi vizitată fără rezervare.

Citește și Ryanair preia Malta Air