Slide

Stiri: Retail

Casa Rusu deschide un nou magazin în Bucureşti

27.02.2015

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 5 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Casa Rusu va deschide săptămâna viitoare cel de-al patrulea magazin din Capitală, sub un nou concept. Uniteatea este situată în zona de Est a Bucureștiului, în Cadrul Centrului Comercial Carrefour Colentina, şi va deveni accesibilă pentru public începând cu data de 6 martie.

“Noul nostru magazin va ocupa o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi şi va avea un concept diferit faţă de celelalte 27 de locaţii pe care le deţinem în toată ţara. Astfel, magazinul din zona Colentina va dispune, pe lângă o gamă largă de mobilier, şi de o suprafaţă generoasă ce va pune la dispoziţia clienţilor obiecte de decoraţiuni şi uz casnic”, a declarat Cristian Rusu, proprietar al companiei.

Magazinul care urmează să fie deschis va dispune de 30 de ambiente diferite, conform tendințelor actuale, cu mobilă Casa Rusu, precum şi de noua colecție de decorațiuni Cassima – obiecte decorative, tablouri, flori ornamentale, veselă, tacâmuri și articole pentru bucătărie.

Cristian Rusu a mai precizat că investiţia în noua unitate face parte dintr-un amplu plan de extindere al companiei pentru anul în curs.