Stiri: Retail

Casa Rusu inaugurează un nou magazin

16.10.2014

Casa Rusu, divizia de retail a producătorului de mobilă Rus Savitar, a anunţat că va deschide mâine un nou magazin în galeria centrului comercial cora Alexandriei. Unitatea va avea 1.000 de metri pătrați, iar investiţia în amenajarea noului magazin se ridica la  400.000 de euro.

„Succesul înregistrat până în prezent grație acestui parteneriat precum și necesitatea unui magazin Casa Rusu în această zonă din București sunt principalele motive pentru care inaugurăm un nou magazin propriu în cora Alexandriei. Magazinul pune la dispoziția cumpărătorilor cele mai moderne soluții de mobilier, care se disting prin varietate, funcționalitate și confort sporit”, a afirmat Cristian Rusu, proprietarul Casa Rusu.

Acesta este cel de-al doilea magazin pe care compania îl deschide într-un centru comercial cora, după ce în 2013, Casa Rusu a inaugurat magazinul din cora Brătianu Constanța.

„Suntem foarte încântați de colaborarea noastră cu Casa Rusu, un partener foarte important pentru Galericom. Suntem convinși că deschiderea Casa Rusu la cora Alexandriei va aduce un plus de valoare centrului comercial, însemnând, de asemenea, o soluție excelentă pentru clienți în ceea ce privește oferta de mobilă și decorațiuni din zonă. Parteneriatul nostru va continuă cu o nouă deschidere Casa Rusu, anul viitor la cora Bacău”, a afirmat Serge Monnerat, director Galericom, companie parte a cora România, care administrează galeriile comerciale ale retailerului.