Stiri: Companii

Case avocatura NNDKP si PCA Law Office - Fuziune

Casele de avocatură NNDKP și PCA Law Office vor fuziona

18.12.2019

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 44 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2898

Case avocatură NNDKP și PCA Law Office. Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a anunțat că începutul lui 2020 va marca momentul demarării unui proiect major de consolidare a ofertei de servicii legal & tax dedicată mediului de afaceri din Cluj-Napoca și din județele adiacente. După un proces de evaluare a necesităților de dezvoltare a pieței avocaturii din Transilvania și după o analiză a nevoilor clienților locali, casa de avocatură Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) și casa de avocatură Păun Ciprian și Asociații (PCA Law Office) au decis să își unească forțele și să fuzioneze.

Case avocatură NNDKP și PCA Law Office. Ce trebuie să știe clienții?

Începând cu 1 ianuarie 2020, PCA Law Office devine parte integrantă a biroului NNDKP Cluj-Napoca. Clienții PCA vor fi asistați sub brand-ul NNDKP. Avocații colaboratori ai PCA vor face parte din structurile ierarhice și profesionale din cadrul NNDKP.

Obiectivul fuziunii

Obiectivul principal al acestei fuziuni este crearea la nivel local a unei structuri de consultanță juridică și fiscală puternice și adecvate evoluției pieței de business în contextul perioadei „2020 +”. De asemenea, această fuziune are în vedere și consolidarea la nivel local a Centrului de Excelență în Litigii Fiscale creat de către NNDKP (NNDKP CELF) care oferă clienților asistență integrată încă de la primul control al autorităților fiscale și până la faza de litigiu.

Case avocatură NNDKP și PCA Law Office. O viziune de ansamblu

Prin această fuziune, biroul NNDKP Cluj-Napoca va avea o capacitate sporită de a oferi clienților pachetul de servicii „Legal & Tax”. Astfel calitatea și eficiența se vor îmbina, iar casa de avocatură va oferi o viziune de ansamblu asupra acestora, nu doar din punct de vedere juridic, ci și din punct de vedere comercial.

Case avocatură NNDKP și PCA Law Office. Abordarea de business

„Decizia de extindere a prezenței NNDKP în Cluj a fost luată pe fondul dezvoltării continue a comunității locale de afaceri, în contextul în care orașul și-a creionat o strategie cu direcții de acțiune concrete– aș menționa, de exemplu, zona de start-up din sectorul tehnologiei în care companiile și autoritățile conlucrează pentru poziționarea orașului ca locul unde trebuie să fii, să investești, să crești. Ne dorim să fim o parte activă a acestui proiect, iar alăturarea echipei PCA ne face mai „bine echipați” pentru acest pas. Totodată, abordarea de business a PCA va amplifica în Cluj conceptul-umbrelă propus de NNDKP la nivel național – abordarea integrată a serviciilor juridice și fiscale propuse clienților noștri, sub marca „Legal & Tax”, a declarat Ion Nestor, Partener Senior și unul dintre coordonatorii NNDKP.

Echipa de avocați

Noua echipă a NNDKP de la Cluj va număra 20 de avocați și personal administrativ și va fi coordonată de:

 • Ciprian Păun
 • Cristina Bidiga

Ambii avocați au peste 15 ani de activitate profesională.

Case avocatură NNDKP și PCA Law Office. Un plus pentru piața serviciilor de avocatură din Transilvania

„Considerăm că acest pas va reprezenta un plus pentru piața serviciilor de avocatură din Transilvania și deschide serviciile de înaltă calitate ale NNDKP către piața antreprenorială a investitorilor ardeleni. Acest proiect este un răspuns al pieței avocaturii de business la dezvoltarea extraordinară a mediului de afaceri din zona Transilvaniei în general și a Clujului în special. Îmi doresc ca noua echipă să se impună pe piața relevantă ca o structură profesionistă, deschisă la provocările economiei contemporane, iar clienții locali să beneficieze de rețeaua de arii de practică și de birouri regionale ale NNDKP pentru o dezvoltare rapidă la nivel național și internațional”, a adăugat Ciprian Păun, Șef Birou NNDKP Cluj-Napoca.

NNDKP Cluj va acoperi pe plan regional o gamă largă de servicii juridice și fiscale, inclusiv:

 • drept fiscal
 • fuziuni și achiziții
 • drept societar și comercial
 • drept imobiliar
 • dreptul muncii
 • dreptul de proprietate intelectuală
 • drept bancar și finanțări
 • dreptul penal al afacerilor.

Geografic, biroul va gestiona nevoile de asistență și reprezentare ale clienților din județele:

 • Cluj
 • Sălaj
 • Satu-Mare
 • Maramureș
 • Bistrița-Năsăud
 • Mureș
 • Alba

Biroul de la Cluj va fi integrat în structura NNDKP CELF la nivel național.

Citește și Cărturești deschide o librărie în Mall-Vitan