Case de pariuri Romania

Topul celor mai populare case de pariuri din România în 2019

20.03.2019

Case de pariuri România. Care sunt cele mai populare case de pariuri din România în 2019? Răspunsul la această întrebare este oferit de PariuriX.com care a realizat, în acest sens, un clasament. Comunitatea pariorilor din țara noastră a prezentat la mijlocul lunii martie un raport în care sunt prezentate casele de pariuri online la care pariază jucătorii din România, precum și o listă de agenții recomandate de către specialiștii din acest sector.

Case de pariuri România. 700 milioane de euro, plăți la bugetul de stat

Industria pariurilor și a jocurilor de noroc din România a adus în jur de 700 de milioane de euro la bugetul de stat prin intermediul taxelor.

Acest fenomen a avansat exponențial în ultimii ani, perioadă în care s-a observat că numărul unităților în care se poate paria rivalizează cu cel al farmaciilor. În același timp, numărul angajaților în acest sector este de aproximativ 50.000 persoane.

Case de pariuri România. Cu toate că s-a discutat despre posibilitatea retragerii anumitor operatori din piață începând cu data de 1 ianuarie 2019, apele s-au liniștit după ce taxa pe viciu care face atingere și la piața de jocuri de noroc a fost clarificată. Prin urmare, agențiile de pariuri care activează în țară își pot continua activitatea.

Cele mai populare case de pariuri online în 2019:

1. Unibet – 46.623 membri PariuriX joacă aici

2. Betano – 44.121 membri PariuriX joacă aici

3. Betfair – 43.324 membri PariuriX joacă aici

Case de pariuri România. Alte observații:

• Cele mai populare șase agenții de pariuri din România operează online

• Numai una dintre primele șase case de pariuri activează și în offline (Fortuna)

• Toate casele recomandate de către specialiștii PariuriX prind top 10-ul.

”Spre surprinderea unora, progresul industriei de pariuri și jocuri de noroc în România poate fi consemnat atât la nivel de agenții terestre, cât și în ceea ce privește pariurile online. Numărul agențiilor stradale crește de la an la an, la fel însă se întâmplă și în ceea ce privește numărul persoanelor care încep să parieze online”, potrivit sursei citate.

Case de pariuri online recomandate de specialiștii PariuriX.com:

  • Fortuna
  • Admiral
  • Betfair
  • Betano

Citește și Viitorul business-ului în eCommerce, dezbătut în cadrul evenimentului TeCOMM 2019

 

 

 

 

Citiți și despre: