Stiri: Companii

Cashbook: Amanet la domiciliu pentru situații de criză financiară

05.06.2018

Pentru cei aflați în impas financiar cei de la Cashbook Amanet vin cu o nouă variantă de amanet și anume varianta de amanet la domiciliu. Pentru a avea parte de o experiență practică și rapidă direct de acasă, atunci când timpul este limitat pentru

o  deplasare la un amanet fizic sau când nu există certitudinea că produsul ce trebuie amanetat se califică pentru acest lucru, amanetul la domiciului rezolvă problema.

Parcurgând următorii 3 pași simpli, clienții pot amaneta de acasă rapid și simplu. Trebuie menționat însă faptul că acest seviciu este asigurat doar în București.

Primul pas este reprezentat de completarea formularului online sau direct pe whatsapp la numărul de contact afișat pe site unde trebuie precizată categoria din care face parte produsul și denumirea acestuia, dar și încărcarea unor poze reale. Pentru amanet online este necesar ca produsele să fie într-o stare foarte bună și să se încadreze în categoriile prezente pe site.

Al doilea pas îl reprezintă contactarea de către operatorii de la call-center care vor comunica beneficiarului dacă produsul său poate fi amanetat sau nu, dar și suma estimată pentru produsul propus spre amanetare.

Al treilea și ultimul pas al întregului proces este asigurat de ridicarea produsului de către reprezentatul agenției de amanet. Dacă produsul se califică pentru a fi amanetat și dacă prețul estimat este unul convenabil pentru ambele părți, un reprezentant al companiei va veni la domiciliul solicitantului în cel mai scurt timp. Tot acolo se va semna și contractul de amanet și se va acorda împrumutul cu suma discutată în prealabil. Produsul este ridicat pe loc și transportat în siguranță.

Pașii sunt simpli și rapid de urmat, iar proptitudinea celor de la call-center poate fii verificată pe site-ul www.amanetonline.com la subsolul paginii, în secțiunea: Despre noi.

Pentru mai multe detalii publicul este invitat pe site-ul agenției, iar pentru informații suplimentare acesta are la dispoziție adresa de e -mail: office@amanetonline.com și numărul de telefon: 0720444000.