Stiri: Agricultura

Castigatorul Farming Simulator League

Cine este câştigătorul Farming Simulator League?

22.09.2020

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 22 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Câştigătorul Farming Simulator League. Corteva Agriscience a anunţat câștigătorul finalei Farming Simulator League: Echipa Trelleborg. Aceasta a fost premiată cu suma de 30.000 euro. Totul s-a întâmplat după ce i-a învins pe cei din echipa Grimme în cadrul unei competiții pline de suspans ce a avut loc week-end-ul acesta în Erlangen, Germania.

Câştigătorul Farming Simulator League. Corteva a fost sponsorul principal

Corteva a fost sponsorul principal al jocului video agricol. Acest joc a fost creat de Giants Software, care a atras milioane de fermieri virtuali în vederea simulării activităților economice și operaționale care presupun gestionarea unei ferme în viața reală.

Din 2019, de când a început noul sezon al competiției, s-au derulat 12 turnee eSports în Europa atât în mediul online, cât și în cel offline, iar jucătorii au putut achiziționa semințe marca Pioneer® și produse de protecția plantelor Corteva, pe care le-au folosit la fermele din cadrul jocului.

Câştigătorul Farming Simulator League. O ocazie excelentă pentru a interacționa cu tânăra generație

Monica Sorribas, Director Marketing pe Europa, a declarat: „Transmitem felicitări echipei Trelleborg pentru victoria binemeritată! Atât pe câmp, cât și în joc, dorim să stimulăm entuziasmul noii generații de fermieri. De la jucătorii care iubesc agricultura, la viitorii fermieri care iubesc jocurile, competiția Farming Simulator League a reprezentat o ocazie excelentă pentru a interacționa cu tânăra generație. Iar plasarea produselor noastre în cadrul jocului ne permite să le prezentăm jucătorilor principii și tehnici avansate din domeniul agricol, de la pregătirea solului și alegerea semințelor și a produselor de protecția plantelor, tehnologii de cultură și, în cele din urmă, comercializarea produselor pe piață.”

Obiectivele de durabilitate pentru 2030 ale Corteva

Obiectivele de durabilitate pentru 2030 prezentate de Corteva, includ 14 țeluri care trebuie atinse în următorii 10 ani, bazate pe patru piloni cheie:

  • Obiective în beneficiul fermierilor
  • Obiective pentru resursele de teren arabil
  • Obiective în beneficiul comunităților – inclusiv angajamentul față de tânara generație
  • Obiective pentru operațiunile companiei

Monica Sorribas a adăugat: „Parteneriatul cu Farming Simulator este una dintre numeroasele inițiative concrete pe care Corteva le-a întreprins pentru a implica tinerii în agricultură și a face viziunea noastră de durabilitate o realitate, îmbogățind viețile generațiilor actuale și ale celor viitoare.”

Citeşte şi Comisia Europeană, anunţ important. A fost semnat al doilea contract pentru vaccinul împotriva COVID-19