Cât de importantă este mobilitatea pentru angajaţi?

07.03.2016

Angajaţii care au avantajul de a dispune de mobilitate sunt cei mai productiv, arată un studiu global realizat de Regus în anul 2015, care a vizat peste 44.000 de angajaţi din 100 de ţări. Conform raportului, 67% dintre managerii seniori, care au răspuns eşantionului, încurajează muncă flexibilă şi susţin că acest stil de lucru este unul productiv.

Mulţi antreprenori aflaţi la început de drum consideră că munca într-o cafenea este o soluţie flexibilă şi eficientă, însă situaţie relevată de studii este diferită. Aproape jumătate dintre cei 44.000 de respondenţi (49%) afirmă că locurile publice precum cafenelele sunt ideale pentru verificarea mesajelor, însă nu pentru îndeplinirea task-urilor importante de muncă.

„Un hub de lucru este locul perfect pentru start-up-uri, pentru oameni la începutul carierei cărora le place să lucreze cot la cot cu persoane asemenea, creative şi flexibile. Hub-ul este un loc ideal şi pentru cei ce sunt mereu între întâlniri, sunt mai mult pe teren decât în birou”, au afirmat reprezentanţii Regus.

Printre alte alte avantaje se mai numără şi faptul că muncă într-un colectiv poate aduce o reţea puternică de parteneri de afaceri. Astfel, cercetările Regus arată că 82% dintre cei persoanele chestionate consideră spaţiile de co-working o oportunitate de a întâlni alţi oameni care gândesc la fel că şi ei. Business lounge-urile Regus îţi oferă şansă să faci parte dintr-o comunitate puternică, extinsă la nivel global, alături de companii mari şi mici dintr-o gama vastă de domenii.

 

 

Citiți și despre: