Stiri: Agricultura

Cât de importantă este tehnologia pentru procesatorii de carne şi lapte?

30.03.2016

Una dintre provocările procesatorilor de carne şi lapte din ţara noastră este aceea de a fi competitivi în permanenţă, ba, chiar mai mult, de a fi capabili în orice moment să răspundă cerinţelor pieţei atât din punct de vedere al calităţii şi siguranţei alimentare a produselor, cât şi din punct de vedere al preţului şi al diversităţii gamei sortimentale. În plus, alături de ei, fermierii sunt direct interesaţi de competitivitate, mai ales din cauza importurilor de carne şi lapte-materie primă.

Pentru a răspunde la această provocare sunt necesare mai multe condiţii. Însă, una dintre cele mai importante este aceea de menţine compania, din punct de vedere tehnologic, la cel mai înalt nivel.

Cu scopul de a veni în sprijinul companiilor din acest sector, Agenţia infoGROUP, organizatoare a Expo-Conferinţei Internaţionale Meat & Milk 2016, care se va desfăşura în zilele de 12, 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Braşov, demarează campania ”Focus pe TEHNOLOGIE”, campanie care va dura până la finalul anului 2016 şi care va avea două momente de vârf: Expo-Conferinţa Meat & Milk şi târgul Indagra.

Campania se adresează furnizorilor de tehnologii destinate fermelor de de carne şi lapte (utilaje şi echipamente, nutriţie, mediu, sănătate animală etc.), furnizorilor de tehnologii destinate procesatorilor (procesare, ambalare, siguranţă alimentară, mediu, soluţii IT etc.), precum şi procesatorilor (prezentarea unui model de afacere de succes, inclusiv din punct de vedere tehnologic şi produse Premium din carne şi lapte.)

„Toţi aceştia sunt invitaţi să rezerve spaţii de prezentare ale produselor şi serviciilor din portofoliu în Workshop-urile Ferma, Carne-Procesatori şi Lapte-Procesatori, care se vor desfăşura în cadrul Expo-Conferinţei Meat & Milk, în ziua de 12 mai, între orele 11:00-14:00. Concomitent, firmele interesate pot rezervă spaţii de expunere în cadrul Secţiunii B2B-Expo”, au anunţat organizatorii conferinţelor.

Detalii şi înscrieri pe www.meat-milk.ro şi la telefon: 021.223.25.21