Cea mai buna companie de telefonie mobila din Romania

Cât de mult vorbesc românii la telefon și cât internet consumă lunar?

07.08.2017

Utilizatorul mediu de telefonie mobilă și internet pe mobil, configurat pe Veritel.ro consumă lunar 756 MB trafic de internet mobil, trimite 65 de SMS-uri naționale (dintre care 49 în rețea proprie și 16 în afara rețelei) și apelează în medie 255 de minute de pe terminalul propriu atât în rețea (166 de minute), cât și în afara rețelei (89 de minute).

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) a actualizat pe Veritel.ro – aplicația de comparare a ofertelor telecom – valorile de consum care configurează profilul utilizatorului ocazional, mediu și intensiv de servicii de telefonie mobilă și internet pe mobil din România, pe baza celor mai recente date statistice prelucrate de Autoritate.

Datele arată o creștere cu peste 50% a consumului de internet pe mobil și o ușoară scădere a numărului de minute și SMS-uri lunare consumate de utilizatorul mediu de telefonie mobilă, care vorbește lunar cu 7 minute mai puțin și trimite cu 8 SMS-uri mai puțin față de intervalul precedent de raportare.

Potrivit sursei citate, utilizatorul mediu de telefonie fixă vorbește în fiecare lună 35 de minute în rețea și 26 de minute în afara rețelei.

 

 

 

 

Citiți și despre: