Unde poţi găsi noul catalog Brico Depôt

30.08.2018

Brico Depôt a lansat un nou catalog destinat persoanelor care vor să îşi schimbe instalaţia de încălzire a locuinţei. Noul catalog Brico Depôt anunţă şi o nouă campanie a companiei de bricolaj: #AdioFrig.

Noul catalog Brico Depôt se poate găsi în magazinul retailerului sau pe site-ul său web.

Soluțiile și echipamentele pentru încălzire din noul catalog Brico Depôt fac mai accesibilă îmbunătățirea locuinței.

Nu mai este mult până când începe sezonul rece. Şi, acum este momentul ca cei care vor să îşi schimbe instalaţia de încălzire să facă acest lucru.

Produsele din noul catalog Brico Depôt ajută la menținerea unei temperaturi optime în locuințe.

În noul catalog se găsesc: centrale termice, elemente izolatoare, sobe sau șeminee. Toate acestea pot transforma casele clienților în locuri confortabile, indiferent de vremea de afară.

Noul catalog Brico Depôt este valabil în perioada 01– 27 septembrie.

Catalog Brico Depôt – Produse pentru încălzire

Alegerea unor soluţii potrivite pentru încălzire este esențială pentru a face din locuinţa noastră un spaţiu în care să ne simţim bine.

Noul catalog Brico Depôt include produse diverse destinate încălzirii locuinței. Toate aceste produse au fost concepute pentru a se potrivi perfect oricărui stil. În plus, ele au la bază ideea de sustenabilitate.

„Campania #AdioFrig vrea să aducă mai aproape de clienți produsele de încălzire gândite pentru case și apartamente și să transforme ideea de îmbunătățire a locuinței în una accesibilă tuturor.

Catalog Brico Depôt – proiecte de reamenajare

În noul noul catalog Brico Depôt, clienţii pot găsi şi mobilier și accesorii pentru băi. Aici este inclus şi mobilierul Imandra. Aceste este disponibil exclusiv în magazinele Brico Depôt și Praktiker.

Produsele pentru amenajarea băii sunt completate de bateriile de baie sau de soluțiile dedicate zonei de duș.

Catalog Brico Depôt – Produse pentru grădină

„Pentru a fi pregătiți de toamnă, clienții care dețin grădină trebuie să facă ultimele retușuri și să ia măsurile potrivite și în această zonă”, spun reprezentanţii retailerului.

Noul catalog Brico Depôt aduce şi produse conexe, precum motocoase și motosape. Acestea vă pot ajuta la amenajarea eficientă a grădinii pentru sezonul rece și la efectuarea eventualelor plantări de toamnă.

Citeşte şi Kaufland lansează jocul Bunorama

 

 

Citiți și despre: