Stiri: IT&C

Câte console PS4 a vândut Sony în sezonul sărbătorilor de iarnă?

05.01.2017

Sony a vândut la nivel mondial 6,2 milioane de console PlayStation 4 (PS4) în sezonul sărbătorilor de iarnă, aceasta fiind cea mai mare creștere a vânzărilor înregistrată până acum în sezonul de iarnă. În aceeași perioadă a anului trecut, au fost comercializate 5,7 milioane de console la nivel mondial, iar în total, de la lansarea din anul 2013 și până la începutul lui ianuarie 2017, au fost cumpărate mai mult de 53, 4 milioane de console.

Vânzări record au fost înregistrate și pentru titlurile PS4. Astfel, peste 50,4 milioane de copii au fost achiziționate în rețelele de retail, jocul Uncharted 4: A Thief’s End înscriindu-se în rândul titlurilor de succes în această perioadă: până pe 21 decembrie 2016 au fost vândute peste 8,7 milioane de exemplare.

“Suntem extrem de recunoscători pentru suportul pe care l-am primit din partea fanilor PS4 și a partenerilor care ne-au ajutat să atingem cel mai mare prag de vânzări pe care le-am avut până acum în sezonul sărbătorilor de iarnă. Vrem să continuăm să păstrăm același ritm și în acest an prin extinderea portofoliului de titluri pentru PS4, prin îmbogățirea experienței revoluționare de joc pe PlayStation VR*5, prin îmbunătățirea experienței de joc de înaltă calitate pe PlayStation4 Pro*6, dar și prin dezvoltarea serviciilor noastre de rețea. Vom rămâne consecvenți în a le oferi utilizatorilor de PS4 cea mai bună experiență de gaming”, a declarat Andrew House, președinte și Global CEO al Sony Interactive Entertainment.

PS4 este disponibil, în prezent, în 123 de țări și regiuni din întreaga lume.