Stiri: Sanatate

Catena susține accesul pacienților la tratament

18.07.2014

Lanțul de farmacii Catena a încheiat unui parteneriat cu Coaliția Organizațiilor Pacienților cu Afecțiuni Cronice din România (COPAC), prin care cei peste 6.000 de membri ai acesteia vor beneficia de reduceri suplimentare la achiziționarea de medicamente.

Elementul-cheie al acestui parteneriat este susținerea accesului pacienților la tratament de către lanțul de farmacii Catena.

Peste 6.000 de membri ai organizațiilor aflate sub umbrela COPAC vor putea beneficia, în baza cardului de fidelitate Catena, de reduceri suplimentare la cele mai prescrise 150 de medicamente pentru bolnavii cronici. Astfel, accesul pacienților cu boli cronice la tratament va fi ușurat.

Este primul asemenea parteneriat încheiat de un lanț de farmacii, pentru a veni în sprijinul pacienților cu boli cronice. Aceștia vor putea găsi în farmaciile Catena produsele de care au nevoie pentru tratamentul afecțiunilor de care suferă.

Cardul oferit pacienților cu boli cronice păstrează avantajele cardului de fidelitate Catena, ce oferă cele mai mari reduceri la peste 4.000 de produse, inclusiv la rețete, la care se adaugă reducerile suplimentare la cele 150 de medicamente.