Stiri: Logistica

Bilete de avion Ryanair

Câţi pasageri a transportat Ryanair în luna iunie?

03.07.2015

Compania aeriană Ryanair a anunţat că în luna iunie a anului curent traficul de pasageri a crescut cu 14%, atingând 9,5 milioane de clienți. De asemenea, tot luna trecută, gradul de ocupare a crescut cu 5%, până la 93%, iar rulajul anual total a crescut cu 14%, ajungând la 94,3 milioane de clienți.

“Traficul de pasageri al Ryanair a crescut în iunie cu 14%, atingând 9,5 milioane de clienți, în timp ce gradul de ocupare este în ascensiune cu 5% și totalizează 93% grație tarifelor noastre mici, a rezervărilor făcute în avans, a succesului continuu al programului “Always Getting Better” (AGB), dedicat îmbunătățirii experienței călătorilor noștri, factori ce ne aduc un grad de ocupare mai bun decât ne așteptam calendarului nostru de vară”, a afirmat Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer Ryanair.

Alături de noile rute a companiei aeriene, a frecvenței crescute a zborurilor, a serviciilor Business Plus și Family Extra, clienții Ryanair se pot aștepta acum la viitoare îmbunătățiri a programului AGB, aflat în cel de-al doilea an de desfășurare. Acestea vor include un nou sit web, o nouă aplicație, un nou design a interioarelor aeronavelor, noi uniforme pentru însoțitorii de zbor, meniuri de bord îmbunătățite, taxe reduse, dar și noi opțiuni digitale ca ‘blochează prețul’, respectiv de comparație a tarifelor.