Stiri: Logistica

Cum poţi să ajungi la Electric Castel 2022 cu trenul?

Câţi români au mers la mare cu trenul, în această vară?

16.09.2015

Peste 900.000 de persoane au circulat, în această vară, cu Trenurile Soarelui. CFR Călători a anunţat că programul a ajuns la final şi în acest sezon estival cele 40 de trenuri au transportat peste 900.000 de pasageri, în ușoară creștere față de anul trecut.

„Începând cu luna septembrie 2015, capacitatea de transport este adaptată cerințelor de extrasezon, legătura dintre București și Constanța fiind asigurată zilnic de 18 trenuri, nouă pe sens, din care 14 InterRegio și 4 Regio. Trenurile Litoralului circulă în continuare fără opriri intermediare și parcurg ruta București Nord — Constanța în două ore. De asemenea, durata de călătorie a celorlalte zece trenuri InterRegio directe se va menține în medie la circa 2 ore și 20 minute”, se arată într-un comunicat de presă al CFR Călători.

Compania feroviară a mai anunţat că va menține în circulație toate trenurile directe care au conectat marile orașe, respectiv Arad, Craiova, Iași, Suceava, Brașov și Constanța, la cererea pasagerilor.

În plus, în Gara de Nord din Capitală vor fi asigurate legături la toate trenurile din țară spre sau dinspre Litoral. Prin urmare, şi turiștii care vor merge pe litoral prin programul ‘Litoralul pentru toți’, vor putea alege trenul, până la Constanța.