Stiri: Logistica

Căutările de bilete de avion către Bucureşti, în creştere în primele zile din februarie

07.02.2017

În primele zile ale lunii februarie, căutările ofertelor de zbor către București au crescut, fapt care ar putea reprezenta o reacție a românilor din străinătate la evoluția evenimentelor din țară. La aceste concluzii au ajuns specialiștii motorului independent și gratuit de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro, după ce au analizat căutările din perioada 1-4 februarie 2017.

Aşadar, aşa cum au constatat aceştia, evenimentele recente care au avut loc în România i-au determinat pe românii din marile țări din Europa să revină la București.

„Am remarcat o creștere a interesului față de zborurile către București în perioada 1-4 februarie comparativ cu aceleași zile din săptămâna anterioară, 25-28 ianuarie 2017, mai ales dinspre Elveția, Italia și Danemarca”, a declarat Mircea Giurcă, Marketing Manager momondo România.

Cele mai multe căutări de zbor către Capitală s-au înregistrat din Elveția, cu o creștere de 26% față de săptămâna anterioară.

În plus, numeroși români stabiliți în țările latine și nordice au căutat oferte de zbor către Capitală în primele zile din februarie. Accesările zborurilor dinspre Italia, Portugalia, Franța și Spania către București au crescut cu 25%, 22%, 21% și, respectiv, 8%. În aceeași măsură, interesul românilor din Danemarca, Țările de Jos și Suedia pentru a veni spre București a crescut cu 24%, 20% și 18%.