Stiri: Constructii

CBRE devine consultant de închiriere pentru Willbrook Platinum

14.08.2018

Compania de consultanţă imobiliară CBRE a anunţat că a devenit consultant de închiriere pentru Willbrook Platinum Business & Convention Center, complex care cuprinde spații de birouri verzi de clasă AAA, precum și cel mai mare centru privat de conferințe din România.

Centrul de birouri are o capacitate de 3.000 de persoane, depășit la nivel național doar de Centrul Internațional de Conferințe din incinta Palatului Parlamentului.

Proiectul se află în București, în zona Băneasa, și este dezvoltat de compania britanică Willbrook International.

În ultimul an, au fost închiriate spații de birouri ce reprezintă 40% din suprafața complexului, iar reprezentanții CBRE se află în discuții avansate cu mai mulți potențiali chiriași.

Compania a intermediat tranzacțiile de închiriere pentru circa 7.000 m² de spații de birouri, ocupate de Pfizer România, Sarantis România, Impact Developer, Samsung România. Suprafețele închiriate variază între 700 m² și 3.000 m², iar tranzacțiile de închiriere sunt atât de tip relocare, cât și renegocieri și prelungiri de contracte.

Ținta CBRE este ca până la finalul anului curent să mai aducă minimum trei companii în clădire.

“Proiectul dezvoltat de Willbrook International este cu adevărat impresionant, atât prin calitatea spațiilor de birouri, cât și prin centrul de afaceri, care este impunător ca dimensiuni și tehnologie. Un alt aspect semnificativ este grija pentru oamenii care lucrează și care vor lucra în acest complex. Platinum Business & Convention Center se raliază tendinței internaționale care vizează îmbunătățirea standardelor de wellness și grija pentru angajați. Conform celor mai recente studii, aceștia își doresc să beneficieze de condiții de muncă optime, dar și de spații de relaxare, de posibilitatea de a face sport etc. cât mai aproape de locul unde lucrează. Am încheiat deja tranzacții importante de închirere pentru acest proiect și am încredere că vor urma si altele în următoarea perioadă”, a declarat Răzvan Iorgu, Managing Director al CBRE România.