CBRE România a lansat un program de internship

15.05.2014

CBRE România a lansat programul de internship „Junior Academy”, acesta fiind dedicat studenților din ultimul an, masteranzilor sau absolvenților care au terminat o facultate cu profil economic în ultimii trei ani. La finalizarea programului există posibilitatea angajării pe perioadă nedeterminată a celor care se potrivesc cu profilul companiei.

Cei interesaţi să urmeze un internship în cadrul CBRE se pot înscrie în program până pe data de 6 iunie. Compania a mai anunţat că experinţa în domeniu nu reprezintă un criteriu de selecție a participanților.

„Junior Academy este un program bine structurat, cu șanse reale de angajare. Absolvenții acestui program vor avea oportunitatea să învețe și să lucreze alături de specialiști, pentru clienți de top, în proiecte excepționale. Ne dorim să formăm profesioniști, să ne extindem echipa cu angajați care să mențină standardele pieței la un nivel ridicat. Parcursul unor membrii ai echipei CBRE România reprezintă o dovadă clară a faptului că avansarea din poziţii de junior în poziţii de top management este clar posibilă şi încurajată de organizaţie”, a declarat Răzvan Iorgu, directorul general al CBRE România.

Citiți și despre: