Stiri: Retail

CBRE România are nou leasing manager

01.04.2014

CBRE România are un nou Leasing Manager în cadrul departamentului de retail, Oana Vîjiala preluând această funcţie. Ea deţine o experiență de peste șapte ani în domeniul real estate și vine să consolideze echipa de retail a companiei ca rezultat al obținerii unor noi mandate de reprezentare exclusivă din ultima perioadă.

“Oana Vîjiala s-a alăturat echipei noastre în urma extinderii portofoliului deținut de CBRE România în prezent. Parklake Plaza și Veranda Shopping Center sunt principalele mandate de reprezentare exclusivă pe care CBREle-a obținut în această perioadă. Aceste mandate se adaugă portofoliului existent de proiecte co-exclusive, printre care putem menționa  Shopping City Sibiu, Shopping City Suceva, Era Shopping Park Iași și Era Shopping Park Oradea. Experiența și abilitățile dobândite de Oana, ne vor ajuta să ne dezvoltăm și să aducem un plus valoare serviciilor oferite clienților noștri”, a declarat Luiza Moraru, Head of Retail CBRE România.

Înainte de a prelua noua funcţie, Oana Vîjiala a fost Leasing Manager în cadrul companiei AFI Europe și s-a ocupat de închirierea AFI Palace Cotroceni și AFI Palace Ploiești. Anterior, între 2007 şi 2010, ea a fost consultant  în cadrul companiei JLL.

Răzvan Iorgu, directorul general al CBRE România, a explicat că echipa companiei este formată, în prezent, din peste 60 de membri, iar numărul mare de proiecte deținute, precum și complexitatea acestora a determinat mărirea numărului de angajaţi.

“Sunt convins că prin acești profesioniști vom păstra standardele serviciilor noastre la un nivel cât mai înalt”, a explicat acesta.