Slide

Stiri: Retail

CBRE România își consolidează echipa departamentului de Retail

23.01.2015

CBRE România a recrutat-o pe Elke Schӧpf în departamentul Retail, în contextul oportunităţilor oferite de către piaţa imobiliară, la ora actuală. Elke Schӧpf deţine o experiență de peste 15 ani în domeniul imobiliar și se va ocupa de închirierea unuia din centrele comerciale aflate în reprezentare exclusivă de către compania CBRE România.

“Elke Schӧpf s-a alăturat echipei noastre şi va avea un rol dedicat pe închirieri în cadrul portofoliului extins deținut de către CBRE România în prezent. Parklake Plaza și Veranda Shopping Center sunt principalele mandate de reprezentare exclusivă pe care ne concentram în acest moment, centre excelente deja cu un grad mare de închiriere. Ȋn plus, CBRE este managerul și agentul de închiriere al Sun Plaza, unul dintre cele mai de succes centre existente pe piaţa din București. Experiența vastă atât în retail, cat și pe piata româneasca dobândită de Elke în ultimii ani ne va ajuta să ne dezvoltăm și să aducem un plus valoare serviciilor oferite clienților noștri”, a declarat Luiza Moraru, Head of Retail & Asset Services, CBRE România.

Elke Schӧpf a ocupat, cel mai recent, funcția „Head of Leasing Retail”în companiei Immofinanz și s-a ocupat de închirierea spaţiilor comerciale din cadrul proiectelor dezvoltate în decursul ultimilor ani, cum ar fi Polus Cluj, Maritimo Constanţa sau Pitești Mall. Anterior, în perioada  2001- 2013, Elke a lucrat pentru Raiffeisen Evolution și Baumax.

“CBRE România este o companie unde excelența și performanța sunt principalele obiective. Compania are în prezent o echipă puternică, cu peste 80 de membri, iar numărul mare de proiecte deținute, precum și complexitatea acestora ne-audeterminat sărecrutăm noi profesionisti, în conformitate cu strategia de dezvoltare a companiei. Sunt convins că prin echipa noastră vom păstra standardele serviciilor oferite la un nivel cât mai înalt”, a precizat Răzvan Iorgu, directorul general al CBRE România.