Stiri: Retail

CBRE se va ocupa de închirierea centrului comercial ParkLake

25.02.2014

ParkLake va colabora cu CBRE pentru a avansa procesul de închiriere a centrului comercial, în urma unui parteneriat încheiat între Sonae Sierra şi Caelum Development cu CBRE România. Astfel, CBRE România a fost numit agent extern de închiriere pentru centrul comercial ParkLake, acesta fiind responsabil pentru închirierea centrului comercial.

“Acordul încheiat cu CBRE vine să reconfirme angajamentul nostru de a oferi bucureştenilor un centru comercial inovativ în anul 2016, cu branduri exclusive şi o experienţă unică de cumpărare şi divertisment. Avem încredere că procesul de închiriere va susţine obiectivul noastru de a crea cea mai bună destinaţie de cumpărături şi petrecere a timpului liber din capitala României”, a declarat Alberto Bravo, Managing Director Sonae Sierra, responsabil pentru Property Management în Spania şi România.

David Sharkey, CEO-ul Caelum Development, a afirmat că lucrările de excavaţie se efectuează conform programului, iar acum activitatea de închiriere se intensifică pentru a consolida mix-ul de branduri.

Lucrările pentru noul centru comercial ParkLake, localizat în partea de est a Capitalei, în sectorul 3, au început din luna ianuarie a acestui an, iar centrul comercial reprezintă o investiţie de 180 de milioane de euro.

Deschiderea este programată pentru anul 2016, ParkLake cuprinzând aproximativ 200 de magazine şi 2.600 de locuri în parcarea subterană.

“ParkLake va duce piaţa centrelor comerciale din România la un alt nivel şi ne bucurăm că putem prezenta o oportunitate excelentă retailerilor care vor să se extindă şi sunt dornici să profite de beneficiile spaţiilor comerciale cu concepte moderne. Suntem încrezători că vom închiria cu succes ParkLake împreună cu Sonae Sierra, contribuind la obiectivul celor doi parteneri ai joint venture-ului de a crea cea mai bună destinaţie de cumpărături şi timp liber din capitala României., a afirmat Răzvan Iorgu, Managing Director, CBRE Romania.