Stiri: Companii

CBRE susține Festivalul George Enescu 2016-2017

14.09.2016

Compania de consultanţă imobiliară CBRE România se implică în susținerea Festivalului și a Concursului Internațional George Enescu, în cadrul unui parteneriat pe perioada 2016 – 2017. Asfel, compania se alătură acestui eveniment cultural de prestigiu pentru a contribui la dezvoltarea unui proiect care promovează excelența atât la nivelul artiștilor participanți, cât și al societății.

„În CBRE noi ne propunem mereu să obținem performanțe pentru companie, pentru clienții noștri și mai ales pentru România, cel mai important client al nostru. Cred că e momentul să contribuim și la performanțele societății, ale comunității. Festivalul și Concursul Enescu sunt produse culturale de excepție care ne reprezintă cu succes ca țară, la nivel internațional și au un impact puternic asupra educării noilor generații și al promovării unor valori autentice. Implicarea noastră arată ce credem că este succesul adevărat: performanță, dedicare, concentrare, disciplină, talent și armonie. Artiștii înscriși în Concursul Enescu din acest an obțin exact în acest fel succesul, iar noi vrem să îi susținem și să-i punem în valoare, nu doar prin aplauze, ci și prin implicarea noastră”, afirmă Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE România.

CBRE recunoaște și încurajează excelența în relațiile cu partenerii, clienții, angajații și comunitatea în care își desfășoară activitatea, la fel cum Concursul Internațional George Enescu recunoaște excelența în domeniul muzical: tineri artiști de peste tot din lume se înscriu în această competiție și caută să își îndeplinească visul de a deveni cei mai buni violonceliști, violoniști, pianiști sau compozitori.

Pentru a marca susținerea pentru tinerii artiști care ajung la succes prin excelență, CBRE România a decis să susțină recitalul extraordinar al pianistului Josu de Solaun, din cadrul Concursului Enescu. Pianistul, un admirator și promotor al lui George Enescu, a fost laureatul ediției 2014 a acestei competiții și revine acum pe scena Ateneului Român în calitate de solist, pe data de 24 septembrie, într-un recital la care biletele au fost epuizate.

În perioada 3 – 25 septembrie, 196 de tineri artiști de pe tot globul sunt așteptați la București să-și trăiască visul de a deveni mari muzicieni ai lumii, în cadrul ediției 2016 a Concursului Internațional George Enescu. Desfășurat într-un nou concept, Concursul aduce pe aceeași scenă și artiști consacrați – membri ai juriului, laureați din anii anteriori care și-au dezvoltat o carieră internațională, precum și câștigătorii competiției din 2014, care vor susține recitaluri extraordinare. Concursul Enescu 2016 implică publicul prin intermediul unei aplicații inedite, care permite utilizatorilor să-și înscrie propriul vis de viață pe site-ul Concursului și Festivalului. La această ediție, Concursul Enescu aduce, în premieră, și transmisii live în străinătate.